Pergola

Een pergola is een prachtig houten bouwwerk waaronder u kunt genieten in uw tuin. Pergola’s zijn in alle maten te maken die u maar wilt.
De pergola’s van WimWood zijn zo ontworpen dat ze perfect samen gaan met de harmonica doeken van Nesling. Maar u kunt met een pergola van WimWood meerdere kanten op. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om ruiters te plaatsen. Dit zijn de balken die in de breedte op de liggers geplaatst worden. Wat ook een mogelijkheid is, is het bevestigen van gaasmatten zodat u het gemakkelijk kunt laten begroeien. In de zijkanten kunt u Coolfit rolgordijnen van Nesling bevestigen. Maar u kunt het ook dichtmaken met een frame bekleed met potdeksel planken. Wat dacht u van een begroeide zijkant?

De WimWood pergola’s komen in 2020 in 3 varianten. De bekende pergola’s, met staanders 15×15 en ringbalken 15×5. Nieuw zijn onze Robuuste en Extra Robuuste pergola’s. De Robuuste pergola’s komen met staanders 15×15 en ook ringbalken 15×15 en laten een stoere moderne indruk achter. De Extra Robuuste variant komt met staanders 20×20 en ringbalken 20×20 en is een indrukwekkende verschijning in uw tuin. De Extra Robuuste pergola’s zijn eventueel zonder schoren te monteren.
Zowel de WimWood Robuust als de WimWood extra Robuust modellen gaan perfect samen met 1 van de harmonicadoeken van Nesling. Wilt u een andere maat? Uiteraard is dit geen enkele probleem. Stuurt u ons een mailtje op info@wimwood.nl of vul het contactformulier in.

Daarnaast bieden we onze Robuuste pergola’s ook aan in eikenhout en in azobe hout. Dit hout heeft een andere duurzaamheidsklasse en geeft een andere indruk dan een douglas houten pergola.

Met 1 van onze beitsen kunt u uw pergola een compleet andere uitstraling geven. Bovendien is uw pergola goed beschermt tegen het Hollandse winterweer.

Tot slot bieden wij ook de pergola’s van Nesling zelf aan. Bij deze pergola’s zit het harmonica doek altijd in de prijs inbegrepen. Wij bieden zowel de aluminium pergola’s aan, als die in Douglas hout.
De pergola’s van Douglas hout hebben staanders en ringbalken van 8,5×8,5cm. Behalve die met het harmonica doek van 370cm breed. Die pergola’s komen in 11cm staanders en ringbalken.

Bij projecten kunt u enkele gerealiseerde pergola’s van Wimwood bekijken.

WimWood Pergola 500×370 bouwpakket compleet, glad geschaafd. Nesling harmonica doek Zand
Custom made Pergola met volledig verzonken en afgeschuinde ruiters. Uitgevoerd in glad geschaafd.
WimWood Pergola 400×324 bouwpakket compleet, glad geschaafd. Nesling Harmonica doek gebroken wit
Custom made Pergola 12×12 staanders en 12×12 ringbalken. 2 extra staanders wegens esthetische redenen. Gebeits in HK-Lasuur Antraciet grijs.

Bij de pergola’s van Douglashout zijn de staanders mooi robuust uitvoert en hebben een dikte van 150×150 fijnbezaagd of 145×145 glad geschaafd. De verbindingen tussen de staanders en liggers gaat door middel van inkepingen. Zo heeft u geen RVS verbindingen maar een mooi houten bouwwerk.

Staat de door u gewenste maat er niet bij? Neem contact op via info@wimwood.nl of via het contactformulier voor een vrijblijvende prijsopgave van uw wensen.

Scroll naar top