Nesling harmonicadoeken

Alle maten WimWood pergola’s op deze website gaan samen met de Coolfit Harmonicadoeken van Nesling.
Coolfit harmonicadoeken van Nesling zijn van zeer hoge kwaliteit. Het Nesling harmonicadoek zelfs de Tuinidee Award gewonnen!
De Coolfit harmonica schaduwdoeken van Nesling bieden u de mogelijkheid om op een zeer eenvoudige wijze een schaduwplek en tevens chique sfeer te creëren in uw tuin. Wanneer de doeken worden gemonteerd zoals wij dat voorschrijven in onze montage handleiding zijn deze bestand tegen weer en wind.

Bepaal zelf eenvoudig de hoeveelheid zon op het terras met het Coolfit® harmonicadoek. Het doek loopt over RVS kabels en kan handmatig open- en dichtgetrokken worden. Daarnaast worden de Coolfit® harmonica­doeken inclusief bevestigingsmateriaal geleverd; katrollen, baleinen, staalkabels, touw en spanners. Eenvoudig te installeren m.b.v. de meegeleverde montagehandleiding en onze montagevideo’s op de website.

Verkrijgbaar in gebroken wit, antraciet, zwart, lime groen of zand kleur. De Coolfit harmonicadoeken zijn vuil, vocht en schimmelwerend. Neem eens rustig een kijkje in ons complete aanbod Coolfit harmonicadoeken en wanneer u vragen heeft neem gerust contact met ons op.

Nesling adviseert het Coolfit® harmonicadoek te verwijderen in de winter óf om gebruik te maken van de Nesling beschermhoes. Met deze hoes kan het doek in de winter blijven hangen.

 • Nesling harmonicadoek beschermhoes
  Nesling harmonicadoek beschermhoes
  109,00129,00
 • Nesling harmonicadoeken 200x300
  Nesling harmonicadoeken 200×300
  399,00
 • Nesling Coolfit harmonicadoeken 200x400
  Nesling Coolfit harmonicadoeken 200×400
  439,00
 • Nesling Coolfit Harmonicadoeken 300x290
  Nesling Coolfit Harmonicadoeken 300×290
  449,00
 • Nesling Coolfit Harmonicadoek 400x290
  Nesling Coolfit Harmonicadoek 400×290
  489,00
 • Nesling Coolfit harmonicadoek 200x500
  Nesling Coolfit harmonicadoek 200×500
  489,00
 • Nesling Coolfit Harmonicadoek 500x290
  Nesling Coolfit Harmonicadoek 500×290
  539,00
 • Nesling Coolfit Harmonicadoeken 370x370
  Nesling Coolfit Harmonicadoeken 370×370
  699,00
 • Nesling Coolfit Harmonicadoeken 500x370
  Nesling Coolfit Harmonicadoeken 500×370
  799,00

Maatvoering

De Nesling harmonica schaduwdoeken komen in bovenstaande standaard maten.

Maatwerk

Wilt u een andere maat dan hierboven staat aangegeven? Dit is geen probleem, tot een maximale breedte van 400cm kunnen wij alles leveren.
Meer informatie over maatwerk, levertijd en prijs vind u hier: www.nesling-maatwerk.nl
De binnenmaten van uw pergola moeten in de breedte 10cm ruimer zijn dan het harmonica doek. Neemt u alstublieft contact met ons op, we maken alles graag voor u in orde.

Kleuren

Waarvoor kan ik een Nesling harmonica schaduwdoek gebruiken

Een Nesling harmonicadoek is de nieuwe oplossing om gemakkelijk schaduw en een chique sfeer te creëren in uw tuin. Coolfit harmonicadoeken zijn prachtig om te zien maar ook functioneel. Een Nesling harmonica schaduwdoek beschermt u voor 90 tot 95% tegen schadelijke uv-straling. Een coolfit harmonicadoek is een goede oplossing voor een zonnescherm, goedkoper, duurzaam en zeer eenvoudig te reinigen met een beetje water en groene zeep. 

Nesling Harmonicadoek monteren

U vraag zich natuurlijk af of een harmonica schaduwdoek moeilijk te plaatsen is. De montage van een Nesling harmonicadoek valt reuze mee. Een Nesling Harmonica schaduwdoek wordt geleverd inclusief de benodigde bevestigingsmaterialen (excl. houtpakket) en uitgebreide montage handleiding.
Hieronder ziet u het montagefilmpje van Nesling:

Zoekt u iets anders uit het assortiment van Nesling? WimWood is officieel dealer van Nesling en verkoopt alle producten.

Tips voor onderhoud:

Coolfit harmonicadoek

 • De Coolfit harmonicadoeken worden het beste gereinigd met een zachte borstel, lauw water en groene zeep. Vuil hecht niet aan deze stof, waardoor eventueel opliggend vuil eenvoudig te verwijderen is;
 • De producten mogen absoluut niet in de wasmachine. Door de hitte zal de stof krimpen;
 • Plaats geen hittebronnen in de nabijheid van het doek;
 • Berg het schaduwdoek na het seizoen op óf gebruik de Nesling beschermhoes. Bij plaatsing in de schuur; let op voor knaagdieren;
 • Verwijder het schaduwdoek bij storm (windkracht 6 of hoger) om beschadiging te voorkomen;
 • Wanneer het harmonicadoek stroef loopt, kunnen de kabels het beste ingesmeerd worden met vaseline. Lost dit niets op, controleer dan of de kabels evenwijdig lopen.
Pergola met Nesling gebroken wit 400×290 harmonicadoek