Buitenverblijf Robuust met berging

Een populaire en uitermate handige uitbreiding is onze bergingsmodule. Hiermee combineer je in een WimWood overkapping het relaxte van een zitgedeelte met het praktische van een berging.

Onze bergingsmodules zijn er in verschillende formaten en zijn eenvoudig te combineren met elk buitenverblijf of terrasoverkapping van WimWood. De bergingsmodule kan zowel links als rechts gemonteerd worden en de exacte locatie van de deur kunt u ter plaatse bepalen.
De berging bestaat in de basis uit 4 enkelwandige onbehandeld zweeds rabat wanden en een enkele paneeldeur met glas. De deur wordt geleverd inclusief hang- en sluitwerk.

U kiest uw gewenste formaat berging die u wilt toevoegen aan uw buitenverblijf of terrasoverkapping en personaliseert deze eenvoudig naar wens. U kunt per zijkant aangeven of u de wand wilt aanpassen, bijvoorbeeld de wand aan de kant van het zitgedeelte. U kiest ook eenvoudig een deur zonder glas of een dubbele deur.

U vind onze bergingsmodules op dit moment hier.

Hieronder zullen de komende tijd de gecombineerde constructies gepubliceerd worden

WimWood Buitenverblijf Robuust 750x400m met opgedikte dakbalken, extra staander, dubbele opgeklamte deur met hengen en zwarte daktrim
WimWood Buitenverblijf Robuust 700×435 met op gedikte dakbalken, verticale sponningsplank wanden enkele opgeklamte deur met hengen, zinken HWA en zwarte daktrim.